EKVoorspellen.nl
De leukste EK Pool van Nederland!
- Nog 435 dagen tot het EK 2021 begint!

Inloggen

Prikbord

 • WILLEM II245013 zei op zo 29 maart 18:47

  SAMEN ZIJN WE STERK !
  De Top clubs in binnen- en buitenland zouden solidair met hun collega clubs moeten zijn die minder en minder bij kas zitten dan AJAX-Feijenoord-PSV- in Nederland,maar ook in Duitsland-Engeland-Italie-Spanje kunnen daarin hun steun bewijzen met geldelijke bijdrage in een speciaal fonds daarvoor te storten.
  Deel dit met uw vrienden.
 • Willem II.Tilburg zei op wo 25 maart 19:22

  Nu alle sportwedstrijden verplicht gestopt zijn een idee misschien:
  stort de prijs van entree kaart t.b.v. De Voedselbank of persoonlijk afgeven is ook welkom,minimaal ............... 3 euro
 • Kneet zei op za 21 maart 3:58

  Vraag?,Moeten we blijven invullen of komen de wedstrijden opnieuw open te staan als er weer worden gespeeld? Dus kunnen we voorlopig stoppen met invullen dus?
 • FRMike86 zei op zo 15 maart 11:05

  Blijkbaar moet je ondanks dat alles uitgesteld is alles blijven invullen? Lekker dan, gisteren niets ingevuld.
 • Goochelpiet zei op di 17 maart 16:10

  De KNVB Beker is tot nadere berichtgeving ook uitgesteld.

  Het EK 2020 wordt nu gehouden van 11-6-2021 t/m 11-7-2021
 • tommieboy zei op za 14 maart 23:18

  moet je nu al wel de volgende wedstrijden voorspellen of is dat pas nodig als de wedstrijden weer beginnen?
 • Spaai1 zei op za 14 maart 9:41

  Op de tab scorebord staat, dat enkele wedstrijden die begin van de week zijn gespeeld, op "uitgesteld". Bijvoorbeeld de 2 partijen in de eerste divisie. Worden deze wedstrijden door de bond(en) geschrabd en ten zijner tijd overgespeeld, of blijft toch de uitslag staan.
 • Kloarubeek United 😎😂 zei op ma 09 maart 23:35

  De Voetbalpoules app is vernieuwd en beschikbaar in de App(le) Store en Play Store. Wat vinden jullie ervan?
 • Lia zei op do 12 maart 16:07

  We kunnen voetbalpoules ook wel tot eind maart stilleggen.
 • jsr22 zei op do 12 maart 20:48

  manmanmanman,,,niet te geloven hoor dit,,eindelijk draait willemII lekker in de eredivisie en wat gebeurd er plotseling,,,,ja hoor een virusje ongeloofelijk heb ik dit weer dan,,,,om gek van te worden dit,,,,maar ja gaan we toch hier een nieuwe voorspellingspoule doen,,,,wanneer cq preciese datum is alles weer vrij gegeven en starten alle wedstrijden weer normaal,,,,ik zeg28 maart geven ze alles weer vrij,,,let op mijn woorden ik weet het zeker dit,,,28 maart,,,,maar ZEKER binnen 30 dagen... lees meer
 • Coyke zei op do 12 maart 11:19

  Verkeerde uitslagen ??? ik zie in mijn poule de verkeerde uitslag vermeld, wedstrijd Livepool - Altetico Madrid is 2-3 geworden en in de uitslag wordt 1-0 vermeld???? Iemand idee waar het fout gaat???
 • Gda3 zei op do 05 maart 19:05

  Speelronde 27 van de serie a van aankomend weekend wordt uitgesteld. Hiervoor in de plaats worden de overige wedstrijden van speelronde 26 aankomend weekend gespeeld. De reden voor de verandering is dat ze z.s.m willen dat iedereen evenveel wedstrijden heeft gespeeld.
 • jsr22 zei op vr 06 maart 18:50

  OPMERKING!!! elke keer als ik hier kom kijken merk ik aan mij zelf dat het eerste wat ik iedere keer weer doe is het kijken naar de poll,,,,wat dus betekend dat ik iedere keer weer kijk of er weer een nieuwe poll is,,,maar 6 van de 10 keer is er dan geen nieuwe poll,,,,waar ik weer uit kan afleiden dat er MEER poll moet komen omdat het juist zo leuk is om te doen!!! nou hopelijk vinden meer mensen dit ook zo net als ik... lees meer
 • CU in Court zei op zo 08 maart 18:46

  Vraagje, waneer wordt ek2020 geupdate. Extra voorspellingen en resterende wedstrijden.
 • FTD zei op ma 17 februari 10:36

  Voorheen stond er na het winnen van een week/speelronde in je prijzenkast een verwijzing naar de betreffende week, bijvoorbeeld 'Koploper week 10' of 'Weekwinnaar week 20'.
  Sinds dit seizoen staat er alleen 'Rondewinnaar' en geen vermelding meer van de betreffende week.
  Ik vroeg mij af: komt de vermelding van het weeknummer nog terug?
 • Harkema zei op zo 01 maart 16:13

  Zag net op Teletekst dat Quick-Gemert (3e divisie zo.) vanmiddag zou zijn geëindigd in 4-2, maar dat is een vergissing, ik heb de wedstrijd zelf gezien, het was 4-1.
 • D-i-ese-spereert niet zei op za 22 februari 20:30

  Vraagje over het selecteren van de competities in een poule. Dat is nu binnen de poule die ik organiseer niet meer mogelijk, daar hebben we nu alleen de eredivisie, maar eerder hadden we ook de beker en mogelijk ook de eerste divisie. Is er iets gewijzigd bij het herkennen van de competities binnen een poule, dat ik de competities aan de poule moet toevoegen en dat dat eerder gebeurde als een lid van de poule mee ging doen aan een competitie?
 • jsr22 zei op di 18 februari 14:05

  WillemIIWillemIIWillemII

  Ga door zoals nu WillemII

  J.Vermeulen