WKVoorspellen.nl
De leukste WK Pool van Nederland!

Aanmelden

Leuk dat je wilt meedoen met de Voetbalpoules WK Pool 2022. Vul hier je gegevens in, daarna kun je direct voorspellen!

Je teamnaam zie je in het spel, dit is NIET de naam van de WK pool waar je aan mee wilt doen.

Overig

Er worden cookies geplaatst door onze adverteerders om je persoonlijke advertenties te kunnen bieden. Op deze manier kunnen we de site gratis houden. Als je nog geen 13 bent moet je je ouders of voogd om toestemming vragen. Je kan hier ons volledige privacystatement bekijken.

Voorwaarden

 1. De uitslagen zullen zo snel mogelijk worden ingevuld, doch uiterlijk op de eerstvolgende werkdag om 9:00 's ochtends.
 2. De starttijd van de wedstrijd die is aangegeven op de site telt als sluitingstijd voor het voorspellen van wedstrijden. Indien een wedstrijd om wat voor reden dan ook eerder begint dan op onze site vermeld staat, dan telt de werkelijke aanvang van de wedstrijd als sluitingstijd van de voorspellingen. Aan voorspellingen die na deze tijd zijn ingevuld zullen GEEN punten toegekend worden!
 3. Indien in de ranglijst 2 of meer deelnemers op dezelfde plek eindigen (door een gelijk aantal punten in de betreffende periode), dan wordt de 'winnaar' als volgt bepaald (in deze volgorde):
  • De deelnemer met het hoogste aantal punten in de individuele ranglijst wint.
  • De voorspellingen zijn bepalend: als eerste wordt gekeken naar de meeste voorspellingen met 20 punten, daarna 10 punten en vervolgens de voorspellingen met 16, 14, 12, 8, 7, 6, 5, 4 en 2 punten.
 4. WKVoorspellen.nl is gerechtigd deelnemers uit te sluiten om wat voor reden dan ook.
 5. Maximaal één inschrijving per persoon. Ook als je verschillende email adressen hebt, mag je je maar 1x inschrijven.
 6. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 7. Gewonnen prijzen (indien beschikbaar) anders dan geldprijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 8. WKVoorspellen.nl neemt contact op met prijswinnaars via email. Indien zij na 30 dagen de prijs niet opgeëist hebben, dan vervalt het recht op deze prijs.
 9. WKVoorspellen.nl is gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten.
 10. WKVoorspellen.nl is gerechtigd om spelregels aan te passen.
 11. Deelname geeft WKVoorspellen.nl het recht om je via de e-mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'herinneringen' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren (te wijzigen bij je eigen gegevens), voor het versturen van emails bij aanvang van het seizoen en voor door WKVoorspellen.nl geselecteerde aanbiedingen (te wijzigen bij je gegevens).
  Je emailadres zal alleen gebruikt worden om andere WKVoorspellen.nl acties te communiceren.
 12. Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan WKVoorspellen.nl worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
 13. WKVoorspellen.nl zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.
 14. Voorspellingen van deelnemers die langer dan 3 maanden niet zijn ingelogd, kunnen verwijderd worden.
 15. Indien 1 of meer bepalingen van de spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal WKVoorspellen.nl een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
Aantal deelnemers
188.450

Poll

Welke 2 clubs gaan de finale spelen van de (KKD) Play-Offs?

Misschien wel de mooiste uitvinding om een competitie spannend te houden maar vooral om deze zo te beëindigen, de Play-Offs dus.. Elk seizoen is 't weer een groot spektakel, volop spanning en tragedie! Kortom wie blijven er over om de finale te spelen?

Uitslag vorige poll:
- Voor FC Eindhoven, Willem II en MVV Maastricht viel gelijk al 't doek in de 1e ronde, dit had maar 9% goed!
Uitslag oude poll:
- FC Groningen en SC Cambuur (uit 't Hoge Noorden) degradeerden beide rechtstreeks, dit had maar liefst 63% goed!

 • Almere City en Emmen 46%
 • VVV-Venlo en NAC Breda 20%
 • Almere City en NAC Breda 19%
 • VVV-Venlo en Emmen 14%

Er is 69 keer gestemd.

Link partners