- Nog 56 dagen tot het EK 2024 begint!

EK Vrouwen 2009 prooi voor HSC'28 A1

15 september 2009 - Nieuw bij Voetbalpoules.nl was het EK Vrouwen dit jaar in Finland. 'Onze' dames hadden zich voor het eerst gekwalificeerd voor dit eindtoernooi, een knappe prestatie!

Helaas eindigde het sprookje voor hen in de halve finale tegen Engeland.

HSC'28 A1 wist de meeste punten binnen te slepen en daardoor de eerste prijs in de wacht te slepen. Gefeliciteerd met de Theater en Concertbon!

Op een behoorlijk afstand werd tiejo twee met in zijn kielzog Sander. Ook jullie van harte met respectievelijk het verzorgingspakket en de Irish-cheque.

En toen werd 't spannend! Twee voorspellers op de 4e plaats. Het aantal geheel goed voorspelde wedstrijden zou de doorslag geven. arjantjes had er drie goed en HFC De Panharing twee.

Ik zie jullie denken! HFC De Panharing? De moderator van dit toernooi? Jaja, ik heb de 5e plek ingenomen van het klassement en ga het boek van Vera Pauw "De voetbalvrouwen komen eraan (aangeboden door Tirion) eens aandachtig doornemen. arjantjes gaat video compilaties maken met de door Magix aangeboden Magix Video Easy.

Speciaal voor FC de Goofies en "zijn" poule het prikbord felicitaties voor het behalen van de 4e plaats in het pouleklassement voor deze competitie. Uiteraard en geheel verwacht staat met 10 punten meer onze eigen Voetbalpoules poule daarboven. 2e werd De BULLEPEZEN.

De grootste poule AFC AJAX 2010 behaalde met een ruime voorsprong de eerste plaats. Gefeliciteerd!!

Allen van harte gefeliciteerd en goed te lezen vanmorgen in de krant dat het aantal aanmelding bij voetbalclubs voor vrouwenvoetbal sterk toegenomen was!

Tot over 4 jaar!

Namens de Moderator van de EK Vrouwen
HFC De Panharing
Aantal deelnemers
39.481
Taal

Poll

Wie wint de KNVB-Beker?

HET grote traditionele voetbalfeest in De Kuip staat zondag weer op de rol. De Eredivisie ligt daardoor zelfs plat dit weekend zodat alle aandacht naar de KNVB-Beker finale gaat. Feyenoord speelt 'thuis' en is mede daardoor de grote favoriet maar qua steun van de supporters is 't wel 50/50 dit keer. NEC is toch wel een van de grote verrassingen dit seizoen, zijn in vorm en wonnen als enige van PSV in de competitie!

Uitslag nog van 'n oude poll:
- Ajax speelde thuis gelijk in de 8e finale van de Conference League met goals tegen Aston Villa, dit had 11% goed!

  • Feyenoord, binnen de reguliere speeltijd 64%
  • Feyenoord, ze winnen zelfs ruim (+2 goals) 13%
  • NEC, binnen de reguliere speeltijd 6%
  • NEC, wel pas na de strafschoppen 6%
  • NEC, wel pas na de verlengingen 5%
  • Feyenoord, wel pas na de strafschoppen 4%
  • Feyenoord, wel pas na de verlengingen 2%

Er is 84 keer gestemd.

Link partners