- Nog 58 dagen tot het EK 2024 begint!

astridbril winnaar Premier League poule 2011-'12

13 mei 2012 - In Engeland kende de competitie vanmiddag een uitermate spannend slot! Uit een haast verloren positie wist Manchester City in extremis de stadsgenoot van het kampioenschap af te houden! Ook op de site was het spannend tot de laatste tel! Mede dankzij een uitstekende laatste voorspeldag wist astridbril de Premier League 2011/2012 te winnen! Dit is haar derde kampioenschap, nadat ze eerder al bij de Champions League (2008) en Belgische competitie (2009) de beste was! De tweede plaats gaat naar groote lindt. De derde plaats is voor Opstal wie anders, hij was al eens eindwinnaar van de Premier League, dat was in 2008!

In de poulestand wint de poule WK Kwalificatie 2014 Totaal, zij hadden 13 punten voorsprong op de uiteindelijke nummer twee, five star.

Ik wil iedereen bedanken voor het meespelen en de prijswinnaars feliciteren met hun prijs! Ik zie jullie graag komend seizoen weer terug, dan met onder andere Southampton en Reading!
Aantal deelnemers
39.320
Taal

Poll

Welk land 'wint' de kwartfinale van de Europa- en Conference League?

Nog één keer deze vrij gekke poll maar dit keer gaat 't om alle kwartfinales van de Europa- en Conference League en 't was zonde om één beslissende wedstrijd eruit te lichten zoals dat meestal gedaan wordt. De poll gaat dus over welk land uiteindelijk de meeste clubs overhoud in de halve finales. Bekijk 't speelschema goed want bijvoorbeeld Italië houdt al zeker één club over omdat ze tegen elkaar spelen..

  • Engeland 54%
  • Italië 32%
  • Frankrijk 10%
  • Griekenland 4%

Er is 50 keer gestemd.

Link partners